Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av et stort antall merkevarer innen hudpleie,

makeup og parfyme – og vi har bestandig gode tilbud i butikk. 

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER:

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Fredrik & Louisa

 

CERAMIDE

ADVANCED CERAMIDE CAPSULES DAILY YOUTH RESTORING SERUM

 

I 1990 startet Elizabeth Arden en hudpleierevolusjon med utviklingen av Ceramide Capsules – en biologisk fremstilt ceramide-sammensetning som minner om huden, tilgjengelig i en kapsel. Elizabeth Arden lanserer nå den neste generasjonen av kapsler: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Denne kliniske og dermatologisk testede sammensetningen forbedrer hudens barrierereparerende funksjon, øker fuktigheten i huden og minimerer synligheten av fine linjer og rynker. 

En kombinasjon av nye ingredienser og høyere nivå av eksisterende ingredienser etterfyller ikke bare huden med essensielle, naturlige lipider, men støtter også hudens naturlige fornyelsesprosess – for en synlig fastere, glattere og sunnere utseende hud. 

Nøkkelfordeler:

  • Minimerer synligheten av linjer og rynker. 

  • Støtter hudens naturlige kollagen, for en fastere utseende hud. 

  • Forbedrer synlig klarhet og hudtone. 

  • Gjenoppretter teksturen og gir huden nytt liv, for en merkbart synlig glattere, mykere og sunnere utseende hud. 

  • Bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttende fuktighetsbarriere og opprettholde fuktighetsnivået i huden. 

Viktigheten av hudens lipidbarriere: 

Det mest utbredte, naturlig forekommende lipidet i stratum corneum er ceramider, kolesterol og fettsyrer. Ceramider utgjør rundt 40–50 % av de essensielle lipidene i hudbarrieren, mens kolesterol utgjør 25 % og fettsyrer ca. 10–15%. Selv om alle disse lipidene samarbeider om å beskytte hudens fuktighetsbarriere og bidra til en sunn hud med et yngre utseende, er ceramider den aller viktigste komponenten for å opprettholde barrierefunksjonen. 

Hudens ceramidnivå synker raskt med alderen, og i det du når 30-årene vil du ha mistet rundt 40 % av ceramidene i huden. Når du trer inn i 40-årene vil du ha mistet mer enn 60 % av hudens ceramider. Denne reduksjonen i essensielle lipider får huden til å virke tørr, kjedelig og kan føre til rynker, ujevnhet og mindre fasthet i huden. 

"For å forstå hvordan ceramider fungerer, bør du tenke på huden som en murvegg," sier dr. Dendy Engelmann, rådgivende hudlege for Elizabeth Arden. "Hudcellene dine representerer mursteinene, mens ceramidene og de andre lipidene danner mørtelen som holder dem sammen. Etterhvert som huden mister evnen til å etterfylle ceramidnivået, kan den ikke binde cellene tilstrekkelig sammen. Dette fører til at huden virker mindre fast, mindre klar og fremstår tørr og kjedelig." 

Advanced Ceramide Anti-Aging Technology 

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum bidrar til å fukte, beskytte og styrke huden. Hver kapsel er biologisk nedbrytbar og inneholder verken parfyme eller konserveringsstoffer, og leverer en konsentrert dose fylt med enda mer avansert ceramide-teknologi. 

Dette lette, silkemyke serumet bidrar til å opprettholde en sunn hud med et ungdommelig utseende, samt til å korrigere synlige tegn på aldring ved å levere en ny og forbedret blanding av ingredienser som huden trenger for å reparere skader i hudens barriere, tilføre fuktighet og beskytte huden mot aldring. 

Bruk:

Vri fliken to ganger for å åpne kapselen. Smør serum over renset ansikt, hals og décolletage etter at du har påført SUPERSTART Skin Renewal Booster og før fuktighetskrem, morgen og kveld.