Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av et stort antall merkevarer innen hudpleie,

makeup og parfyme – og vi har bestandig gode tilbud i butikk. 

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER:

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2019 Fredrik & Louisa

 

ALLE VARER FRA ELIZABETH ARDEN

3 FOR 2

I 100 år har det ikoniske merket forskjønnet kvinner over hele verden – og gjør det fortsatt den dag i dag. Elizabeth Arden er et av de mest respekterte navnene innenfor skjønnhetsbransjen, og i 2010 feiret merket sitt 100-årsjubileum. Merkets ikoniske røde dør er kjent over hele verden som et universelt symbol på skjønnhet. Den kunne ses for første gang på Fifth Avenue i New York i 1910, hvor den åpnet seg til et århundre med banebrytende produkter som har oppfylt Miss Ardens opprinnelige misjon – å tilgodese alle kvinners skjønnhetsbehov verden over. 

I uke 9 og 10 har vi 3 for 2 på absolutt alle varer fra Elizabeth Arden.

PREVAGE® ANTI-AGING

Anti-aldringsproduktene fra PREVAGE® kombinerer Idebenone, det eneste antioksidantet som motvirker naturlig hudaldring og hudaldring forårsaket av ytre faktorer. Alle produktene i PREVAGE®-serien støtter hudens naturlige repareringsprosess og gjenoppretter hudens ungdommelige utseende.

ADVANCED CERAMIDE CAPSULES DAILY YOUTH RESTORING SERUM

 I 1990 startet Elizabeth Arden en hudpleierevolusjon med utviklingen av Ceramide Capsules – en biologisk fremstilt ceramide-sammensetning som minner om huden, tilgjengelig i en kapsel. Elizabeth Arden lanserer nå den neste generasjonen av kapsler: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Denne kliniske og dermatologisk testede sammensetningen forbedrer hudens barrierereparerende funksjon, øker fuktigheten i huden og minimerer synligheten av fine linjer og rynker. 

EIGHT HOUR CREAM

Hva er det som er 70 år, har en herlig duft, føles vidunderlig, og som fremdeles jobber skikkelig i åtte timer med uslåelige resultater?  Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream Skin Protectant.  Selvfølgelig.  Det burde du ha visst!  Elsket av verdens skjønnhetseksperter fra den dagen denne aprikos-fargede kremen for første gang dukket opp i sin lille rosa krukke. Eight Hour Cream er kremen som lindrer ved sårhet, irritasjon og andre plager på hudoverflaten som huden lett kan få.  

WHITE TEA

 White Tea-duften er fremstilt for å reflektere rolig enkelhet med en frisk og sprudlende italiensk mandarin supplert av de sensuelle notene av Sea Breeze Accord. Duftens herlige Zen-lignende hjerte av White Tea-ekstrakt, Turkish Rose Absolute og Mate Absolute Paraguay tar deg med til et sted fylt av luksus, samtidig som de beroligende notene av Madras Wood, Ambrette Seed Absolute og en trio av Tranquility Musks avslutter duften på en harmonisk måte. Pust inn. Pust ut. Til kvinnen som ønsker å hengi seg til øyeblikket. 

LASTING IMPRESSION MASCARA

Ta vippene til ekstreme høyder på et blunk med Lasting Impression Mascara. Den innovative sammensetningen gir en fantastisk lengde og definisjon på vippene. I tillegg blir vippehårene skilt fra hverandre. Resultatet er glansfulle vipper og øyne som blir lagt merke til gjennom hele dagen. Maskaraen er basert på Elizabeth Ardens Ceramide-teknologi, og legger seg rundt hvert vippehår for å forlenge og gjøre vippene tykkere. Den unike børsten har fem kjegleformede sfærer, og den dekker og forlenger vippene, for lange, blafrende vipper med hvert sveip. Sammensetningen gnis ikke utover, klumper og drysser ikke.

Please reload