Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av et stort antall merkevarer innen hudpleie,

makeup og parfyme – og vi har bestandig gode tilbud i butikk. 

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER:

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Fredrik & Louisa

 

PREVAGE

PREVAGE® CITY SMART BROAD SPECTRUM SPF50 PA+++ HYDRATING SHIELD

 

Elizabeth Arden introduserer et helt nytt usynlig skjold for huden.
Hver eneste dag i byer over hele verden, gjør miljøet huden vår synlig eldre; hele 80% av alle tegnene på aldrende hud kommer som følge av miljøfaktorer som UV-stråler, forurensning og røyk.
Dette nye produkt nøytralisere effekten av miljømessig og oksidativt belastning på huden og Prevage City Smart gir dermed et yngre utseende, glattere, lysere og en mer beskyttet hud. PREVAGE® City Smart anvendes dagligt og beskytter mot forurensning og UV-stråler og styrker hudens naturlige forsvar.

Bruk:

Denne lette og multiaktive hudbeskytteren er et viktig siste trinn i den daglige hudpleierutinen, uavhengig av alder, hudtype eller problemområde. Påføres efter dagkrem. PREVAGE® City Smart inneholder også en universell fargenyanse og optiske diffusere, som fungerer godt sammen med alle hudtoner og makeup-produkter. Sammensetningen hemmer dannelsen av tette porer, inneholder ikke parabener og er dermatologisk testet.

PREVAGE® ANTI-AGING FOUNDATION SPF30 PA+++

 

Til kvinner som ønsker naturlig glød og farge med en feilfri finish samt solbeskyttelse. PREVAGE® Anti-Aging Foundation SPF 30 PA++ er en innovativ foundation med PREVAGE® -teknologien, som er kjent fra Elizabeth Ardens hudpleieserie PREVAGE® og er ledende innenfor miljøbeskyttende hudpleieprodukter. Den funksjonelle foundationen jevner ut hudtonen og beskytter, reparerer og fukter huden til perfeksjon.


Denne lette og flytende foundationen gir huden en naturlig og strålende glød, som holder hele dagen. Den har en fjærlett formula som gir en medium dekkevne med en naturlig og feilfri finish. PREVAGE® Foundation inneholder Idebenone - verdens mest effektive antioksidant - samt hydrapigmenter, som øyeblikkelig skjuler hudens ujevnheter og bevarer hudens fuktbalanse. Resultatet er en flott og strålende hud. PREVAGE® Anti-Aging Foundation minsker fine linjer og rynker og forebygger synlige aldringstegn.

Bruk:

Når du påfører PREVAGE® Anti-Aging Foundation, skal du starte midt i ansiktet hvor de fleste misfargingene forekommer og så jevne ut utover, for å skape en jevn og balansert hudtone.