Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av et stort antall merkevarer innen hudpleie,

makeup og parfyme – og vi har bestandig gode tilbud i butikk. 

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER:

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Fredrik & Louisa

 

THE ESSENCE OF PERFUME

En duft er en duft – ikke sant? Enten så liker du den, eller så liker du den ikke. Lett som en plett. Men hvis det er så enkelt - hvorfor skiller vi da mellom nisjeparfymer og designerparfymer?

Det er for enkelt å si at nisjedufter er bedre enn designerdufter. Generelt sett har designerparfymer en veldig god kvalitet. De er velbalanserte, har god holdbarhet og inneholder naturlige og syntetiske råvarer av høy kvalitet. Paradoksalt nok, er det denne gode kvaliteten som gjør at disse duftene havner i en annen kategori enn nisjeparfymer. De er gode, men de er også stereotypiske. De skiller seg ikke fra hverandre, de er ikke overraskende nok.

 

Siden kreatørene av nisjeparfymer bruker lite penger på markedsføring og reklame, kan de fokusere mer på selve produktet – parfymen. Dette gjør at hver eneste nisjeparfyme er som et lite kunstverk. Hver eneste dråpe er dyrebar. De snakker for seg selv og har en sterk, særegen identitet. Målet med å kreere en nisjeduft er ikke nødvendigvis at den skal bli tatt godt i mot og bli likt av mange forbrukere, men den skal vekke nysgjerrighet. Den trigger noe i deg. 

 

Vi i Fredrik & Louisa tar parfyme på alvor. De siste tre årene har vi samarbeidet tett med Skandinavias fremste duftekspert, Linda Landenberg, og sammen har vi kreert et tre-stegs duftakademi for alle våre ansatte. Akademiet innebærer heldagskurs med teori, praktiske oppgaver, egenstudier og eksamen. I 2017 gikk vi ett steg videre. Vi bygger egne nisjeavdelinger i flere av parfymeriene våre, og et knippe butikker får også et separat duftrom. Dette rommet er dedikert til de mest eksklusive nisjeduftene vi fører, og kan sammenlignes med Vinmonopolets svalrom.

 

Fredrik & Louisa har dufter til enhver anledning, enten du ønsker en designerparfyme som er skikkelig god, eller en eksklusiv nisjeparfyme som er unik og personlig. Kom innom en av våre parfymerier – vi guider deg gjennom duftens verden. 

Nisjeduftavdeling i butikk finner du hos Fredrik & Louisa 

Bogstadveien*, Brotorvet, CC-Vest, Elverum, Herkules, Karl Johan*, Koch*, Kvadrat*, Lagunen*, Madla*, Moa*,  Sandnes, Sandvika*, Sartor, Sirkus, Strandtorget, Strømmen*, Sørlandssenteret, Tønsberg*.

* Her finner du også vårt eksklusive duftrom