Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av et stort antall merkevarer innen hudpleie,

makeup og parfyme – og vi har bestandig gode tilbud i butikk. 

 

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER:

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Fredrik & Louisa

 

WHITE TEA

WHITE TEA EDT

Solstråler som berører huden, rent sengetøy, en god bok, den første smaken av te – enkle, men velkjente gleder. Elizabeth Arden introduserer White Tea, en ren og utsøkt ukomplisert ny duft som inviterer deg til å omfavne øyeblikket og gi deg hen til varme minner. 

White Tea-duften er fremstilt for å reflektere rolig enkelhet med en frisk og sprudlende italiensk mandarin supplert av de sensuelle notene av Sea Breeze Accord. Duftens herlige Zen-lignende hjerte av White Tea-ekstrakt, Turkish Rose Absolute og Mate Absolute Paraguay tar deg med til et sted fylt av luksus, samtidig som de beroligende notene av Madras Wood, Ambrette Seed Absolute og en trio av Tranquility Musks avslutter duften på en harmonisk måte. Pust inn. Pust ut. Til kvinnen som ønsker å hengi seg til øyeblikket. 

 

Duften:

​Ren. Utsøkt. Ukomplisert.

Parfymørene Rodrigo Flores-Roux, Guillaume Flavigny og Caroline Sabas beskriver inspirasjonen bak White Tea slik: "Da vi skulle lage denne duften ønsket vi å fange det forfriskende øyeblikket av lykke når man tar den første munnfullen med te. White Tea Vapors og Sea Breeze Accord utvikles til den søte duften av hvit iris før den går over i varme trenoter av madrastre, tonkabønner og en delikat kombinasjon av tre ulike typer musk." ​

Toppnoter: Italiensk mandarin, muskatsalvie, Sea Breeze Accord, japansk hvit bregne 

Hjertenoter: Hvit te-ekstrakt, Mate Absolute Paraguay, hvit iris-akkord, sapucaya atmospheric 

Basenoter: Madrastre, Ambrette Seed Absolute, tonkabønner, Venezuela Absolute, Ambermax, trio av Tranquility Musks (Velvione)